O V E R O N S

Home O V E R O N S

Doornekamp Wonen is dé interieurspecialist in de regio Den Haag / Westland. Eén van de meest toonaangevende. Veel klanten die kwaliteit en sfeer waarderen, hebben hun keuze bepaald in onze inspirerende showroom aan de Voorstraat in Poeldijk.

Interieur is onze passie. Ambachtelijk vakmanschap en kwaliteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Een groot deel van onze collectie wordt in Nederland bij gerenommeerde fabrikanten gemaakt. Daarom kunnen wij optimaal rekening houden met uw wensen en u maatwerk aanbieden voor al uw zitmeubelen, eethoeken en kasten.

Onder de naam Doornekamp Landelijk & Stijlvol wonen bieden wij onder andere een schitterende collectie van landelijk wonen met echte oude materialen maar ook ambachtelijk meubelmakerswerk uit Nepal, India en andere landen. De meeste van deze objecten zijn uniek. Daarnaast bieden wij ook een stijlvolle, chique meubelcollectie met een wat strakkere, rustige uitstraling. Deze meubellijn kan uitgevoerd worden in de meest uiteenlopende stoffen en houtkleuren, in warme stijlvolle sfeer of de wat hippere kleuren. Daardoor zijn beide collecties, zowel landelijk als stijlvol, schitterend met elkaar te combineren. Een strak interieur met een vleugje landelijk geeft net die warme uitstraling aan het interieur en maken ieder plaatje weer uniek.

Laat u inspireren in onze prachtige toonzaal van 1.000m2

Completeer uw interieur met het mooiste verlichting, stoffen, accessoires, vloeren, en karpetten. In alle rust kunt u een compleet interieur samenstellen. Wij helpen u graag en kunnen aan de hand van tekeningen u een indruk geven van uw nieuwe interieur.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een rolgordijn of een houten jaloezie.

Vele bekende merken hebben wij in huis, naast een bezoek aan onze toonzaal behoort ook de mogelijkheid om samen met ons inkoopcentra en fabrikanten te bezoeken. Dit is altijd op afspraak.

Heeft u overdag geen gelegenheid ons te bezoeken, dan kunt u altijd een afspraak met ons maken voor de avonduren of op maandag. Ook een volledig interieuradvies bij u thuis is geheel gratis. Ontdek onze creativiteit en ongekende mogelijkheden. Laat uw huis naar uw smaak en wensen inrichten.

U parkeert gratis voor de deur. En een kopje heerlijke koffie staat voor u klaar.

over-ons