Elektrische relaxfauteuils

Home Doornekamp
Elektrische relaxfauteuils
Stijlvol Wonen

Elektrische relaxfauteuils

Doornekamp Wonen heeft vele soorten meubilair zoals elektrische relaxfauteuils. De stoelen zijn verstelbaar in verschillende standen. Op deze manier kunt u zich heerlijk ontspannen. Elektrische relaxfauteuils zijn heerlijk om ‘s avonds voor de televisie te zitten of languit lekker een dutje te doen.

Comfort en gemak
De elektrische relaxfauteuils bieden rust op ieder moment van de dag. De stoelen zijn bovendien voor iedereen gemakkelijk en soepel te bedienen. Een verrijking voor iedere woonkamer of zithoek. Omdat wij verschillende soorten elektrische relaxfauteuils hebben, is er altijd wel een die past bij u en uw interieur. Bent u benieuwd naar welke stoel het beste bij u past? Laat u dan adviseren door één van onze adviseurs. Samen zult u komen tot een goede oplossing.

Contact
Haal de rust in huis met de elektrische relaxfauteuils van Doornekamp Stijlvol Wonen. Bel voor een (vrijblijvende) afspraak naar 0174 – 285 000 en kom de stoelen bewonderen in onze showroom. U vindt ons aan de Voorstraat 95 in Poeldijk. Vragen kunt u mailen naar info@doornekampwonen.nl of stellen via het online contactformulier.


Gerelateerd
Eiken tv meubel » Zitmeubels op maat » Meubels Rotterdam » Meubelen met binnenvering » Klassieke meubels » Fauteuils

Elektrische relaxfauteuils