I N T E R I E U R P L A N

Home I N T E R I E U R P L A N
Onze binnenhuisadviseurs helpen u graag
met een gedegen interieurplan.

Een interieur moet maatwerk zijn: een afspiegeling van uw gevoel en levensstijl. Daarom nemen we alles tot in de kleinste details met u door: indeling, lichtval, wanden en vloer. Pas dan gaan we een interieurplan creƫren. Geheel op maat en met plattegrondtekening. Zo ontstaat een totaalplaatje dat niet in woorden kan worden uitgedrukt. Ook kunnen wij alles bij u afstylen. We hebben vele accessoires en verlichting, waarmee wij de finishing touche kunnen maken. Alles vrijblijvend bij u in huis.

Daardoor is uw keuze altijd verantwoord en altijd de beste. Uw eigen maatwerk.

Realisatie

Doornekamp kan ook de gehele realisatie voor u verzorgen. Door onze solide samenwerking met geselecteerde vaklieden: aannemer, schilder, stukadoor. Specialisten met passie voor hun vak. U kunt niet beter wensen. Alles op elkaar afgestemd en tot volle tevredenheid opgeleverd. Conform de gedetailleerde offerte: glashelder. Ook de planning verzorgen we voor u: geheel gratis.

Contact

Laat uw interieur een metamorfose ondergaan. Profiteer van onze jarenlange deskundigheid en ervaring. Beleef onze betrokkenheid. Onze interieuradviezen zijn geheel gratis. Belt u even voor een afspraak?

naamloos12